Wie ben ik?

Mijn naam is: Mark Clappers, na ruim 21 jaar te hebben gewerkt bij  justitie was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Mark; zelf een fervent kampeerder en vrijetijdsgenieter ervaarde dat hij iets met deze passie wilde gaan doen. Samen met zijn vrouw Angela heeft hij destijds het concept van de kampeerwinkel bedacht en vormgegeven. En wat weinig mensen durven maar wel van dromen heeft Mark voor elkaar gekregen. Hij heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken. Na jaren voorbereiding en na veel en hard werken, wordt zijn droom werkelijkheid. Mark heeft een tijd geleden na 21 jaar zijn baan bij justitie opgezegd en is het  ‘’kampeeravontuur’’ met zijn vrouw Angela en zijn twee kinderen, Chayenne en Yelena, aan gegaan.Vanaf Maart zijn wij ook begonnen met de opzet van onze eigen dagbesteding maar de medewerkers centraal staan.

Wie zijn wij?

De kampeer en vrijetijdswinkel Lingewaard houdt zich bezig met meerdere projecten.

Zo werken wij samen met Lingewaard Dagbesteding . Een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling van mensen die persoonlijke begeleiding nodig hebben op welk vlak dan ook. Zo werken wij met  medewerkers en assistent medewerkers die te werk worden gesteld in de kampeerwinkel en in de “werkplaats” op onze tweede verdieping. Dit zodat men  kan beleven hoe het voelt en men onder andere ervaring op kan doen binnen onze winkel maar ook daar buiten.

Ook is het mogelijk stage te komen lopen bij ons. De winkel is een erkend SBB leerbedrijf. Jongeren kunnen binnen de winkel hun stage lopen voor de volgende opleidingen:verkoper;eerste verkoper;manager retail;ondernemer retail en verkoopspecialist. De jongeren die stage lopen zijn afkomstig uit de regio Arnhem en Nijmegen en komen onder andere van ROC Nijmegen, Rijn Ijssel College en het Astrum College.

Vanaf Januari 2019 zijn wij ook een DHL servicepunt geworden waardoor wij meer traffic willen creëren binnen onze winkel

In het pand bevindt zich nog een andere winkel/shop. De Waal Printing. Hier worden onder andere shirts, mokken en alle textiel wat bedrukt kan worden bedrukt. Dit wordt gedaan door Ralph Heijnen die bij afwezigheid van Mark te vinden is in de winkel.

Ook wordt er samengewerkt met meerdere middelbare school projecten in de regio. Zo wordt er  o.a. meegedaan aan het project: Betuwe on stage. Hierbij komen er leerlingen langs van het VMBO k/t. Ze gaan dan met de gehele klas naar het beroepenfeest en maken daar hun keuze voor de werkdag/meeloopdag binnen onze winkel.

Kampeer en vrijetijdswinkel lingewaard:

De kampeer & vrijetijdswinkel in Gendt:

De kampeerwinkel heeft een showroom van ruim 350 m2. In deze showroom vindt u alles op het gebied van kamperen en vrije tijd. Van tenten en luifels tot de inrichting van caravans en campers. Alle accessoires op het gebied van kamperen en vrije tijd zijn in de showroom tentoongesteld. Het assortiment wat u bij ons kunt verkrijgen spitst zich ook toe op huishoud/ schoonmaak,onderhoud, kampeerartikelen, tenten, slaapartikelen, kampeermeubels, koken, gasflessen, barbecues en van alles voor in en om de caravan en camper.

Doordat wij samenwerken met landelijke inkooporganisaties kunnen wij u een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden.

Ook hebben wij een hengelsport afdeling waar u alles vindt wat u nodig heeft om een dagje te kunnen gaan vissen.

Reparaties van uw huidige kampeerartikelen behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan een reparatie van een voortent/luifel of het repareren van het doek van een terrasoverkapping, alles is mogelijk.

Ook bestaat er de mogelijkheid om uw caravan of kamper of auto door ons te laten wassen/poetsen van  binnen of buiten. Zie voor de mogelijkheden de betreffende pagina.

Bent u op zoek naar een leuke starters caravan of vouwwagen raadpleeg dan onze verkoop link. Daar vindt u de actuele voorraad van onze goede en betaalbare caravans en vouwwagens.

Liever een artikel huren in de vorm van een skytube of opblaasfiguur? Vraag naar onze artikelen met de verhuurmogelijkheden.

Service en kwaliteit is waar de kampeerwinkel van Gendt en omstreken voor staat. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en bieden u een maatwerk advies. Zo kunt u met een gerust gevoel met vakantie gaan of uw hobby uitoefenen.Want kampeer en vrijetijdswinkel Lingewaard is de leverancier voor uw kampeerplezier.

Nieuwsgierig geworden?   

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom. De koffie staat altijd klaar. We hopen u snel te mogen ontvangen in onze vestiging te Gendt.